Thursday , July 25 2024
Breaking News

Brichete Pentru Foc

Brichete pentru foc

Tehnologiile de brichetare au ca si rezultat obtinerea produsului finit intitulat Brichete Pentru Foc. Pentru operatiunea de brichetare a biomasei se utilizeaza trei tehnologii de brichetare uzuale. Acestea sunt: tehnologia Nestro, tehnologia Ruf si tehnologia Piny Kay. Fiecare tehnologie in parte prezinta anumite avantaje si beneficii. Cea mai utilizata este Tehnologia Nestro. Aceasta, in comparatie cu celelalte tipuri de tehnologii prezinta capacitati multiple.

Este cea mai eficienta tehnologie deoarece genereaza costuri mici de productie. Folosind aceasta tehnologie, materia prima este comprimata la temperaturi foarte inalte. Tehnologia Ruf utilizeaza prese hidraulice de brichetat. Aceste prese dispun de piston. Acest piston este actionat cu un motor electric.

Brichete pentru foc

Tehnologia Pink Kay dispune de prese cu melc. Rumegusul este presat in continuu. Aceasta tehnologie utilizeaza un sistem de transport cu melc. Prezinta o foarte mare importanta tehnologia utilizata pentru fabricarea de Brichete Pentru Foc. Daca un utilaj tehnologic prezinta defectiuni, este afectata si calitatea produsului finit. Conteaza foarte mult si costurile de achizitie a materiei prime. De regula, se utilizeaza deseuri lemnoase si rumegus.

Pretul final de vanzare al produsului finit se calculeaza raportat la costul de achizitie al materiei prime. De regula, cam saizecisicinci la suta din pretul produsului finit se calculeaza avand la baza costul materiei prime.

Gama larga de utilizatori a brichetelor pentru foc este reprezentata de consumatorii casnici. Acestia sunt intalniti, cel mai frecvent, in mediul rural. Grupul tinta vizat include si categoria consumatorilor industriali. Atat producatorii, dar, in egala masura si consumatorii, pot apela la diferite tehnici de vanzare. Pot oferi reduceri. Se pot oferi inclusiv brichete pentru foc in mod gratuit pentru a fi testate. Materialele promotionale sunt indispensabile. Vor fi organizate inclusiv prezentari publice.

Brichete pentru foc

Productia de Brichete Pentru Foc implica si un numar de angajati calificati in domeniul tehnologic. Administratorul va supraveghea intregul proces de productie. Va aproviziona fabrica cu materia prima necesara. Contabilul va asigura tinerea evidentei contabile. Operatorii de productie opereaza efectiv linia de brichetare. Acestia se preocupa si de functionalitatea echipamentelor tehnologice la parametri normali. Lucratorii auxiliari transporta si depoziteaza atat materia prima cat si produsul finit.

Check Also

Ferestre Termopan Brasov

Ferestre Termopan Brasov

Cele mai intemeiate motive pentru a instala ferestre termopan Brasov Atunci cand doriti sa va …

Close