Ce Inseamna Backlink

Ce Inseamna Backlink?

Vrei sa afli si tu Ce Inseamna Backlink? Acest concept este din ce in ce mai des intalnit in optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare. Importanta si popularitatea backlink-urilor a crescut enorm in utlimii ani. Din ce in ce mai multi experti in SEO bucurandu-se de avantajele lor.

Ce Inseamna BacklinkBacklink-urile sunt legaturi de referinta pe care le primeste o pagina web de pe o alta pagina. Astfel, atunci cand o pagina web trimite un link catre site-ul tau, ai primit un backlink. Dar nu orice backlink aduce avantaje si ajuta cresterea organica a site-ului tau. Pentru acest lucru ai nevoie de “link juice”.

Un Specialist SEO stie ca link juice poti sa obtii doar daca primesti becklink-uri do-follow de pe site-uri de calitate. In schimb backlink-urile no-follow sau cele de calitate scazuta pot impiedica succesul intregii strategii de SEO. Iar site-ul tau va avea de suferit. De aceea este foarte important, atunci cand cumperi backlink-uri, sa te asiguri de tipul si calitatea acestora.

SHARE
Previous articleRobineti Industriali
Next articleCazare Brasov Hotel