Thursday , July 25 2024
Breaking News

Lana De Lemn

Lana De Lemn

Este o idee foarte buna sa optati pentru avantajele oferite de Lana din lemn. Acest material este recunoscut pentru proprietatile sale ideale. Lana poate absorbi asadar o treime din greiutatea proprie in umiditate. In acelasi timp, ea nu isi pierde din proprietati si poate fi folosita foarte des. Fibra de lana are un exterior hidrofob, dar si un interior hidrofil. Acest lucru inseamna ca se adapteaza foarte rapid la umiditatea aerului inconjurator. Ea absoarbe umezeala atunci cand umiditatea este mai mare.

Calitate inalta

Optati pentru avantajele oferite de Lana de lemn, ea fiind indicata. Daca aerul dintr-o anumita incapere este uscat, acesta elibereaza din nou umiditatea. Aceste proprietati nu sunt intalnite la nici o fibra sintetica. Lana de oaie este recunsocuta pentru faptul ca poate absorbi pana la 33% din greutatea sa proprie. In acest fel, ea nu isi pierde proprietatile izolatoare. De asemenea, aceasta reuseste sa-si pastreze flotabilitatea, fara a se deteriora structura. Motivul acestui lucru este dat de o proprietate avantajoasa pentru situatiile critice.

Lana De LemnLana mai are si avantajul faptului ca nu formeaza un teren de reproducere pentru mucegai. Ea este protejata in mod natural dse acesta, iar schimbul natural de umiditate actioneaza ca o conditionare a aerului spatiilor de locuit. Un alt avantaj al lanei este ca ea reuseste sa absoarba sunetul. Fibra din lana este unica in ceea ce priveste capacitatea de a reduce sunetul din mediu. Zgomotul de contact, dar si transmisia aerului sunt si ele reduse. Este asadar foarte important sa aveti aceasta lana in vedere. Materialul este o solutie cat se poate de importanta pentru voi.

Lana De Lemn

Lana mai reduce si pierderile de caldura. Ea va cobori costurile energetice si va creste confortul intern. Fibrele naturale de lana sunt foarte rezistente, lucru care garanteaza izolatia. Lana de oaie este de cea mai buna calitate. Aceast este o solutie de avut in vedere pentru voi. Este asadar o idee cat mai buna sa o aveti in vedere. Ea va fi o solutie importanta din toate punctele de vedere si veti vedea ca o veti aprecia.

Check Also

Ferestre Termopan Brasov

Ferestre Termopan Brasov

Cele mai intemeiate motive pentru a instala ferestre termopan Brasov Atunci cand doriti sa va …

Close