Thursday , July 25 2024
Breaking News

Robineti Industriali

Robineti Industriali

Numeroase proiecte dezvolta armaturi industriale. Sunt fabrici de mari dimensiuni in intreaga lume. Producatorii de instalatii industriale de mari dimensiuni sunt parteneri competenti si de incredere. In mediile industriale dure cu temperaturi foarte ridicate sunt utilizati Robineti Industriali. Pentru a fi achizitionati, acestia trebuie sa indeplineasca mai multe criterii. Conteaza siguranta, eficienta, fiabilitatea si durabilitatea acestora.

Acestea sunt caracteristici esentiale in alegerea robinetului industrial utilizat. Cei mai utilizati sunt robinetii actionati electric. Sunt utilizati si robinetii cu ventil si burduf. Se tinde catre o noua generatie de tehnologie cu actionare variabila. Se doreste un control precis al miscarii pentru aplicatiile industriale. Produsele fabricate trebuie sa indeplineasca cerinte de performanta exigente. Acestea functioneaza in medii extrem de dure.

Robineti Industriali

Pentru a crea un sistem de control flexibil al aplicatiilor industriale sunt utilizati Robineti Industriali. Produsele variabile ofera, de obicei, multa flexibilitate. Acestea ofera si multa precizie. Robinetii industriali sunt utilizati inclusiv in industria aerospatiala. Se utilizeaza regulatoare aerospatiale de presiune. Acestea au rolul de a controla presurarea de propulsie pentru sistemele de control al reactiei. Controleaza si sistemele de control ale atitudinii. Controleaza vibratiile ridicate, extremele de temperatura si fluidele corozive.

Robineti IndustrialiRobinetii sunt utilizati in numeroase domenii de activitate. Acestia sunt produsi si testati in conformitate cu anumite norme de calitate. Robinetii industriali isi gasesc utilitatea si la instalatiile pneumatice si la instalatiile hidraulice. La retele de distributie pentru apa si fluide tehnice sunt utilizate anumite categorii de robineti. Sunt necesari si in cadrul uzinelor termice. Pentru mentinerea in conditii optime a aerului comprimat se utilizeaza robineti industriali. Industria petrochimica, rafinariile utilizeaza acest tip de produse industriale. Materialele de executie ale robinetilor nu sunt intotdeauna aceleasi. Garniturile sunt diferite. Etansarea acestora se realizeaza in mod distinct.

Robineti Industriali

Pentru termoficare se utilizeaza o gama larga de Robineti Industriali. Cel mai des intalnit este robinetul de inchidere cu sfera, corp fonta ductila. Acesta dispune de actionare manuala cu levier. Conexiunea la capete este cu flansa, in conformitate cu anumite standarde. Fluidul trebuie sa fie compatibil cu materialele de executie. Acest tip de robinet se regaseste in toate uzinele termice. Se foloseste la retelele de distributie pentru apa calda, apa rece si abur.

Close