Thursday , July 25 2024
Breaking News

Apartamente De Vanzare Subcetate Brasov

Avantaje si dezavantaje pentru noile apartamente de vanzare subcetate Brasov

Pe piata imobiliara gasim diverse Apartamente De Vanzare Subcetate Brasov noi, dar si apartamente vechi. Cele mai multe dintre persoanele care se afla in cautarea unei locuinte, se orienteaza spre apartamentele noi.

Acestea sunt asociate cu multe avantaje semnificative, insa au si diverse dezavantaje. Acest articol va face cunoscute in continuare care sunt unele dintre avantajele si dezavantajele acestor apartamente.

Apartamente de vanzare subcetate Brasov noi: Avantaje

Unul dintre cele mai importante avantaje ale apartamentelor noi il reprezinta faptul ca pot fi mai spatioase comparativ cu cele vechi. Mai nou, dezvoltatorii isi intampina clientii cu apartamente open space, care sunt pe placul clientilor.

Mai exact, acestea au bucataria deschisa, astfel ca nu mai exista pereti care sa desparta livingul de bucatarie.

De asemenea, baile sunt mai spatioase in cele mai multe dintre apartamentele noi. Rare sunt cazurile in care apartamentele noi au baile de dimensiuni similare cu apartamentele din blocurile vechi. Potrivit legii, un apartament nou trebuie sa aiba baia de cel putin 4.5 metri patrati.

Apartamente De Vanzare Subcetate BrasovDe asemenea, in momentul in care discutam despre apartamente de vanzare subcetate Brasov merita sa mentionam ca sunt izolate termic. Izolatia termica reprezinta o cerinta obligatorie pentru ansamblurile rezidentaile noi.

Cei mai multi dezvoltatori folosesc un termosistem pe baza de polistiren expandat. Aceasta este solutia ideala pentru izolarea locuintei si pentru prevenirea pierderilor de caldura.

Existenta centralelor termice in apartamentele noi reprezinta un alt avantaj semnificativ al acestor locuinte. Viitorii proprietari nu mai sunt nevoiti sa isi indrepte atentia spre centrale termice, calorifere si alte accesorii. Astfel, scapa de o cheltuiala in plus.

Nu in ultimul rand, mentionam ca aceste apartamente au instalatiile sanitare, termice si electrice noi. Practic, minim 10 ani nu veti avea de ce sa cheltuiti bani pentru reparatii ale instalatiilor respective. Nici obiectele sanitare nu vor fi inlocuite, dat fiind faptul ca sunt noi.

Dezavantaje apartamente noi

In momentul in care vine vorba despre apartamente de vanare subcetate Brasov noi, mentionam ca au si diverse dezavantaje importante ale acestora.

In primul rand, mentionam pretul de achizitie al unui astfel de apartament. Se cunoaste faptul ca apartamentele noi au pretul mai mare in comparatie cu apartamentele care se afla in blocurile vechi de locuinte. Acesta poate fi motivul principal din cauza caruia multe persoane se orienteaza spre alte locuinte.

Un alt dezavantaj posibil al acestor apartamente este reprezentat de faptul ca pot fi localizate in zone indepartate ale orasului. Dezvoltatorii imobiliari nu au mai gasit unde sa construiasca in oras, asa ca s-au optat spre diverse locatii de la periferie. Pentru cei care nu detin un autoturism, este neplacut sa se deplaseze o distanta mai mare de acasa pana unde au treaba.

Facilitatile publice reduse ale apartamentelor noi ar putea de asemenea sa reprezinte un posibil dezavantaj. Spatiile mici din exteriorul blocului pot reprezenta de asemenea un dezavantaj semnificativ.

Concluzie

Pentroanele care doresc o noua locuinta se pot orienta spre diverse apartamente de vanzare subcetate Brasov. Exista diverse apartamente noi in care au o multime de avantaje in comparatie cu apartamentele vechi de exemplu.

Pana la urma insa, fiecare isi poate alege apartamentul pe care il considera cel mai potrivit. Fiecare isi cunoaste in primul rand bugetul, dar si preferintele si necesitati. Cert este faptul ca aceste apartamente reprezinta o achizitie ideala.

Check Also

Vanzari Apartamente Brasov

Vanzari Apartamente Brasov

Vanzari Apartamente Brasov finisate modern Vanzari Apartamente Brasov genereaza mult profit agentiilor imobiliare de profil. …

Close