Monday , November 28 2022

Apartamente Penthouse Brasov

Apartamente Penthouse Brasov-descriere

Cele mai noi Apartamente Penthouse Brasov sunt foarte spatioase si elegante. Dispun, de regula, de un numar de patru camere. Exista si un living modern utilat. Sunt trei dormitoare cu mobilier nou si elegant. Dressing-ul este separat. Holurile sunt foarte spatioase. Intr-un apartament penthouse exista doua grupuri sanitare. Geamurile sunt foarte mari.

Si terasele sunt spatioase. Luminozitatea si privelistea spectaculoasa confera multa relaxare si liniste. Finisajele folosite la construirea de Apartamente Brasov sunt de calitate superioara. Peretii interiori vor fi zugraviti folosind numai vopsea lavabila. Tamplaria interioara si exterioara va fi din lemn stratificat. Furnirul folosit este natural.

Apartamente Penthouse BrasovPodelele sunt din PVC. Se folosesc, intotdeauna, placi ceramice. Obiectele sanitare sunt ornate cu roci. Usile de la intrare au, intotdeauna, un cadru metalic. Incuietorile sunt model multipunct. In apartamente exista deja conexiuni telefon, cablu de televiziune si acces nelimitat la internet gratuit. La intrarea in bloc exista interfon. Mobilierul este modern.

Check Also

Apartamente Constanta

Apartamente Constanta

Apartamente Constanta Aceste Apartamente Constanta de calitate reprezinta o alegere foarte buna. Acestea vor veni …

Close