Thursday , February 29 2024
Breaking News

Avocat Brasov

Avocat Brasov

Exista situatii in care calitatea de Avocat Brasov poate inceta. Orice avocat poate formula o cerere de renuntare, in care acesta va specifica, in mod expres, dorinta de renuntare la profesia de avocat. Incetarea calitatii de avocat se poate realiza si prin excludere din profesie. Incetarea calitatii de avocat se va constata printr-o decizie a Consiliului Baroului.

Avocat BrasovUn Avocat In Brasov care doreste sa renunte la calitatea de avocat trebuie sa formuleze, in scris, o cerere. Aceasta cerere trebuie depusa cu cel putin saizeci de zile inainte de data la care isi va inceta activitatea. Avocatul trebuie sa finalizeze toate cauzele in care este angajat.

Are, insa, si posibilitatea de a-si asigura substitutirea. Avocatul care doreste sa isi inceteze activitatea are mai multe obligatii. Printre acestea se numara si obligatia de a prezenta baroului din care face parte o lista care va cuprinde toate cauzele nefinalizate. Totdata, acesta are obligatia de a indica si numele avocatilor care vor prelua aceste cauze in curs de solutionare.

Check Also

Schimbare Baterie Telefon Brasov

Schimbare Baterie Telefon Brasov

De ce este necesara o schimbare baterie telefon Brasov? Persoanele care au telefoane cu sistemul …

Close