Tuesday , December 5 2023
Breaking News

Epilare Brasov

Prezentarea procedurii de epilare Brasov prin electroliza

Atunci cand vine vorba despre epilare Brasov, exista mai multe optiuni pe care le puteti lua in considerare. Exista epilare cu ceara, epilare cu zahar, epilare cu epilator, epilare laser sau epilare IPL.

Cu toate acestea, exista o alta optiune foarte utila si interesanta din toate punctele de vedere, iar aceasta este electroliza. In randurile de mai jos puteti descoperi o multime de informatii foarte interesante despre aceasta metoda de indepartare a firelor de par de pe suprafata corpului.

Epilare Brasov prin electroliza: Informatii generale

Electroliza este o tehnica de indepartare permanenta a parului care foloseste curenti electrici pentru a dezactiva capacitatea foliculului de par de a genera par nou.

Exista trei tipuri de electroliza : galvanica (care dizolva chimic foliculul), termoliza (care foloseste caldura localizata) si amestec (care utilizeaza ambele metode). Un fir subtire este introdus sub suprafata pielii care creeaza curenti electrici, pulverizeaza foliculii de par la radacina si impiedica cresterea in continuare a parului.

Electroliza da rezultate permanente, dar este important sa retineti ca este nevoie de timp. Parul creste in diferite etape: crestere, odihna si varsare. Deoarece tot parul nu este in acelasi st adiu la un moment dat, vor fi necesare mai multe sesiuni.

Cat dureaza o sedinta de electroliza?

In functie de dimensiunea zonei de tratament si de densitatea parului, sedintele de epilare Brasov prin electroliza pot dura intre 15 minute si o ora. De exemplu, pentru zone cum ar fi buza superioara sau barbia, sedinta de epilare poate dura aproximativ 15 pana la 30 de minute.

Epilare BrasovDaca discutam despre zone cum ar fi linia bikinilor sau axile, sedinta de tratament poate dura aproximativ 30 pana la 60 de minute.

Tratarea regiunilor mai mari, cum ar fi picioarele sau spatele, poate necesita una pana la doua ore. Asadar, daca aveti de gand sa scapati de parul de pe corp prin aceasta metoda, in ziua in care urmati aceasta procedura, practic nu prea va ramane mult timp pentru alte activitati, daca procedura este pentru o zona mare a corpului.

Este dureroasa electroliza?

Multe persoane se gandesc la epilare Brasov prin electroliza, ca fiind o procedura care provoaca durere. Fiecare are propria toleranta la durere. Electroliza a fost asemanata cu o senzatie de usturime si intepatura si fiecare folicul trebuie sa treaca prin ea. Probabil veti simti o senzatie de caldura momentana sau ca va ciupeste ceva din zona tratata.

Cu toate acestea, disconfortul este minim pentru majoritatea oamenilor, dar tolerantele individuale variaza foarte mult. Retineti ca unele zone ale corpului sunt mult mai putin sensibile decat altele.

Multi oameni citesc, asculta muzica sau chiar trag un pui de somn in timp ce sunt supusi acestei proceduri de indepartare a parului.

Beneficiile electrolizei cu privire la indepartarea parului

Persoanele care opteaza pentru electroliza Brasov cu scopul de a scapa de parul nedorit, pot avea multe beneficii surprinzatoare. Electroliza da cele mai bune rezultate generale in comparatie cu orice alta metoda atunci cand vine vorba de a scapa definitiv de par.

Chiar daca sedintele de tratament pot dura mai mult timp, pana la urma insa, rezultatele sunt cele care conteaza, iar acestea sunt pe masura asteptarilor.

In plus, pe langa producerea de rezultate mai permanente, electroliza este exceptional de versatila. Poate ajuta la inhibarea cresterii noi a parului pentru toate tipurile de piele si de par si poate fi folosita oriunde pe corp, inclusiv sprancenele pot fi epilate astfel.

Epilare Brasov – Spre deosebire de indepartarea parului cu laser, care poate prezenta o eficienta redusa pe parul deschis la culoare sau pe pielea mai inchisa, electroliza poate fi aplicata pe par de orice culoare si nuanta a pielii.

Check Also

Formatie Nunta

Formatie Nunta

Sfaturi despre cum sa alegi o formatie nunta Formatie Nunta – In lumea muzicii, exista …

Close